O agenciji

Hillberg za klijente

Agencija Hillberg svojim klijentima želi pružiti one-stop-shop uslugu efikasne i organizirane tvrtke u kojoj su poslovni procesi maksimalno ubrzani, razvijeni i optimizirani. Nama je istinski stalo da svoj posao odradimo glatko i bez stresa, ugodno, etično i na zadovoljstvo svih strana. Naši dugogodišnji suradnici (fotografi, arhitekti, građevinari, geodeti, dizajneri i pravnici), bez kojih ne bismo mogli razvijati uspješno poslovanje, istinski su profesionalci na svom području rada, te nam omogućuju da kvalitetu svog posla kontinuiramo razvijamo i dižemo na sve veću razinu. Mi slušamo kako bismo razumijeli Vaše potrebe. Usmjereni smo na detalje kako bi šira slika usluge koju pružamo bila vrhunska.

Hillberg za prodavatelje i najmodavce

Naša svakodnevna prisutnost na tržištu nekretninama, kao i dugogodišnje iskustvo u brojnim transakcijama daje nam stvaran osjećaj za tržište u svakom trenutku, stoga smo kompetentni i možemo Vam dati brzi savjet, usmjerenje, mišljenje ili procjenu tržišne vrijednosti Vaše nekretnine za prodaju ili najam, bilo da se radi o stanovima, kućama, poslovnim prostorima ili zemljištima.

Naša usmjerenost na detalje omogućava nam da svakim danom osvještavamo i razvijamo sve više alata bitnih korisnicima naših usluga. Imamo istančan osjećaj za lijepo i znamo sto traže kupci i najmoprimci i kako Ih osvojiti.

Od prvog dana maksimalno smo posvećeni najboljoj mogućoj vizualnoj prezentaciji Vaše nekretnine, jer znamo da slika govori vise od tisuću riječi. Posjedujemo vrhunsku profesionalnu opremu i znanje o fotografiji, kao i njenoj obradi u kompleksnim aplikacijiama. Za svakog klijenta besplatno izradjujemo i virtualne šetnje, video prezentacije i tlocrte.

Naša web stranica razumljiva je i jasna za korištenje, a svakodnevno radimo na unaprjeđenju dizajna i korisničkog sučelja. Oglašavamo se na svim relevanim portalima, društvenim mrežama i u tisku.

Dodatno, naš tim odvjetnika stoji Vam na raspolaganju za bilo kakva neriješena pravna pitanja, a naši arhitekti će izraditi virtualno uređenje postojećeg prostora ili prijedlog tlocrtnog i 3D rješenja, s ciljem što bolje prezentacije nekretnine za kupca. Za prodavatelje zemljišta pribavit će osnovne relevantne podatke o mogućnostima gradnje, a za one koji se odluče ići korak dalje, ishodit će i svu potrebnu projektnu dokumentaciju.

Hillberg za kupce i najmoprimce

Na našoj web stranici nastojimo za Vas prikupiti što više relevantnih podataka kako biste jednostavno filtrirali i stekli uvid u karakteristike nekretnina iz naše ponude. Dodatno, svaku našu nekrentinu nastojimo prikazati ne samo putem kvalitetnih fotografija, već i putem virtualne šetnje, tlocrta i videa.

Kod nas ćete u najkraćem mogućem roku dobiti termin za razgled nekretnine, kao i prijedlog dodatnih nekretnina iz naše ponude koje bi Vam mogle biti zanimljive u okviru Vaših specifičnih potreba. Ukoliko trenutno u ponudi nemamo nekretninu koja bi mogla odgovarati Vašoj potražnji, uz Vaše odobrenje, predbilježit ćemo Vas na našu mailing listu kojom ćete biti odmah obaviješteni ukoliko se pojavi odgovarajuća podudarnost.

Ukoliko se odlučite za najam ili kupnju, naš tim odvjetnika će u roku od 24 sata sastaviti prijedlog ugovora, te pratiti pravni proces sve do upisa vlasništva u zemljišne knjige. Ukoliko se odlučite za kupnju zemljišta ili nekretnine koja zahtijeva adaptaciju, naši arhitekti će za Vas izraditi prijedlog tlocrtnog i 3D rješenja, a za kupce zemljišta, uz pribavljanje svih relevantnih informacija o samoj gradnji, ishodit će i svu potrebnu projektnu dokumentaciju.

Za Vas ćemo izvršiti detaljni pregled nekretnine prije predaje u posjed, a ukoliko se odlučite na kupnju, izvršit ćemo i prijenos svih režijskih troškova na Vaše ime.

Hillberg - agencija za nekretnine Zagreb, ovlaštena je od strane Ministarstva gospodarstva i upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama Hrvatske gospodarske komore.

Obratite nam se s povjerenjem.

HILLBERG d.o.o. - AGENCIJA ZA NEKRETNINE

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv: Hillberg d.o.o. za trgovinu i usluge

Skraćeni naziv: Hillberg d.o.o.

Sjedište: Zagreb, Ulica Šandora Brešćenskoga 6

Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod:

MBS: 080652110

OIB: 73575113581

Transakcijski račun: Raiffeisen Bank Austria dd Zagreb, Petrinjska 59, IBAN: HR7524840081104657891

Temeljni kapital: 20.000,00 Kuna, uplaćen u cijelosti

Član uprave: Tamara Skorić, direktor